1万円以上のご購入で送料無料


平日13時までのご注文で即日出荷!

ヤマト運輸のクール冷凍便で商品を新鮮なまま玄関先までお届け。伝票番号もお知らせ出来るので、いつでも配達時間をご変更頂けます!

簡単・便利!しかも早い!

Rump steak recipe

RSS

Best for our KANGAROO RUMP (540G)

1)    Bring the steak back to room temperature (after thawing properly)
2)    Season it (salt and pepper, or use our steak spice)
3)    Preheat your oven to 230°C
4)    Put some oil into the frying pan and grill the meat by high flame until it gains color
5)    Put it into the oven for about 10 min
*time depends on how thick the meat is
6)    Take the meat out, wrap it in aluminum foil and let it rest for about 10 min

 

You shouldn't overcook it due to its low-fat content, medium rare would be the best.
We recommend to season it a little bit more than usual.

Recipe by Minako

前の記事へ 次の記事へ

  • Hana S.
Comments 0
コメントを残す
お名前:*
メール:*
内容: *

※管理者により承認される必要があります

* 必須項目
カートに追加 売り切れ